2016. már 22.

Karaván a bulinegyed kellős közepén

írta: UniStreetFood
Karaván a bulinegyed kellős közepén

Tavaszváró streetfood a ponyva alatt

A KARAVÁN egy újabb ok, hogy besétáljunk a Kazinczy utcába. A street food műfaj néhány emblematikus alakját is összegyűjtve a KARAVÁN nagyjából tíz kioszkkal indított a Szimpla mellett. A szereplők közismert és szeretett vendéglátóhelyek, mint a rántott sajtok otthona a Paneer, a Mangalica és társai, a Lángos Máshogy, a Parázs, a Vespresso kávé, a Zing Burger, a Ragazzi di Strada, a Karaván Italpult, ahol télen-nyáron várnak a hűsítő sörök és a torkot melengető röviditalok, valamint a POPS! fagyizó. Végre, a külföldi példákra válaszul Budapesten is megjelenik egy food court.

25827_galery_img_1024.jpg

A Karaván télen peponyvázva, sátorként üzemelt, ami praktikus megoldás, mégis valahogy sokkal jobban vártuk már, hogy kinyíljon a tér, és ha kabátban is, de szabad ég alatt harapjunk a burgerbe vagy ebédeljünk lángost a napsütésben. Hamar reagáltak az enyhén kezdődő márciusra aKaravánnál, és az első melegebb napsütéses napon megváltak a ponyvától. Alig várjuk a fröccsözős, beszélgetős délutánokat/estéket a gasztroudvaron, de addig is, ebédidőben egész jól odasüt a nap, szóval jó alternatíva lehet a tavaszvárásra.

Mi a ZIING-ben ettünk egy Angus hambit, amely közel sem hasonlítható bármely gyorséttermi hamburgerhez. A 100%-ban magyar marhából készült hambi, egy tökéletes választás bárki számára, ha gyorsan baromi jót akar burkolni a bulinegyed kellős közepén.

zing_karavan.jpgkaravan_mangalica.jpg

Szólj hozzá

marha hamburger mangalica karaván fries hambi angus kazinczy utca streetfood zing igazisültkrumpli