2016. jún 02.

ZING Burger nyílt Buda szívében, a Széll Kálmán téren

írta: UniStreetFood
ZING Burger nyílt Buda szívében, a Széll Kálmán téren

A food truck után márkaboltot is nyitottak a srácok, melyre sokáig csak találgattak a Zing burger rajongók

Az utóbbi időben kicsit nyakamra jártak a vizsgák és a suli, így szinte alig jutott idő blog írásra, melyet remélhetőleg a mai cikkel kárpótolhatok, mert egy tökjó dolog történt most hétvégén még gyorsan nyár előtt.
Aki kicsit is otthon van a StreetFood világában, vagy csak kedveli az utcai kaját, az biztosan hallott róla, hogy a ZING-es fiúk valami nagyot szeretnének most a közönség elé tárni. Hónapok óta azon ügyködtek, dolgoztak, hogy ne csak Pesten, hanem Budán is élvezhesse mindenki, bárki az egyedi burgereket és finomságokat.
Korábbi cikkemben már tettem említést a Zing Burgerre mely korábban a Karavánban, és a Király utcában várt titeket, ám most már  akik Budán laknak, azoknak is immáron lehetőségük nyílik a közelben enni egy Angust Burgert. 
2127_181_77.pngFotó: Saját szerkesztés

A megnyitón ajándék sörrel és a legjobb minőségű Zing burgerekkel kedveskedtek a betérőknek, emellett burger különlegességeket is rendelhettek a vendégek. A megnyitó délután kezdődött és késő éjszakáig tartott. 
2416_768_190.pngFotó: Instagram

A kínálat hasonló a pesti Zingekéhez, de ez nem is meglepő, és biztosak lehetnek benne a látogatók, hogy a minőség is. Az nem vitás, hogy a Zing márka nagy közönségnek örvend, melyet a pesti oldalon már meghódított. Most a budai oldalon a sor. És én ehhez sok sikert kívánok! 
2321_13_9.pngfotó: Saját szerkesztés

Szólj hozzá

budapest magyar food hamburger handmade fries hambi angus streetfood zing foodtruck selfmade zingburger