2016. ápr 19.

Attaboy Street Food Bistro – nagyon nyami!

írta: UniStreetFood
Attaboy Street Food Bistro – nagyon nyami!

 

A kizárólag kiszállításra specializálódott Attaboy már több mint két éve megnyitotta első éttermét a Síp utcában. A hamburgerekre, pizzákra és egyéb fini finomságokra szakosodott étterem olyannyira közel hozza a nagyközönség számára az ételeket, amennyire csak lehet.

 

 

img_1325.JPG

 

 

Az étterembe belépve azonnal érezhettük a fa és a nagyon minimál stílus, érzéki keveredését, mert ugye az egyszerűségben rejlik a nagyszerűség, így a dizájn hozva a megszokott amerikai hamburgerező stílust egy kis letisztultsággal keveredve nagyon pofás kis helyet eredményez. Kiemelendő, hogy a galéria fala folyamatos kiállítások helye is egyben, hiszen állandóan valamilyen amatőr vagy annál inkább profi művészek és festők képei díszítik azt.

img_2884.JPG

Az elsőre átlagosnak tűnő kínálat átlagon felüli íz világot takar, amit mi habozás nélkül ki is próbáltunk. Rengeteg egyedi és különleges burger, pizza és saláta van a kínálatukban, azonban mindezek mellé köretet is készítenek, és utánpótlásként ebédedet megtolhatod egy kis desszerttel is. Burgeredet menüben is kérheted, így ebéded még költséghatékonyabb lesz, aminek, hú de tudunk örülni. Jó sportember lévén az én hamburgerem a fogyni vágyó embereket célozza meg. Külön kiemelendő: fantasztikusnak tartom, hogy egyre több helyen gondolkodnak nagyban/szélesben és azoknak is lehetőséget adnak a hamburgerezésre, akik ügyelnek a zsír bevitelre, vagy legalább valamennyire szeretnének egészségesen étkezni.

Az Attaboy kellő figyelmet fordít a friss, és egészséges alapanyagok beszerzésére, ami már alaphangon egy nagyon nagy jó pont. Az én választásom egy Acapulco Heat Burgerre esett (bár van vegán burger is, de azért aprítsunk valamit a levesbe no), természetesen teljes kiőrlésű buciban, ami minden burgerhez külön kérhető +100 forintért, a sali mindig gratis. A buci ropogós és friss volt, annak ellenére, hogy valószínűleg kisebb a közönsége, mint a sima bucinak. A burger gazdagon meg volt pakolva, nem sajnáltak semmit sem belőle. A husi porhanyós volt, bár az én ízlés világomnak még így is túl szaftos, de tudom, az ilyen egyen káposztát.

Összességében megjárja, ár-érték arányban és hamburger lehetőségekben teljesen korrekt, és ami nálam – ahogyan már említettem – külön hatalmas plusz pont, figyelnek az egészségedre és friss, magas minőségű alapanyagokat használnak így hát egészséges bajtársaim, vegyétek a bátorságot és látogassatok el az Attaboy-ba.

1075 Budapest Síp utca 4.
H-V: 
11:00 – 23:00

 

www.attaboy.hu

 

Szólj hozzá