2016. már 05.

Soup Culture, ahol nem csak a leves dominál

írta: UniStreetFood
Soup Culture, ahol nem csak a leves dominál

Menő levesezősarok a beleváros kellős közepén

Az október 6. utca egyik legkedvesebb utcám a belvárosban, mert állandóságát pont a hely atmoszférája adja meg. Imádom, ahogyan a házak közötti szűk sétálóutcában kiszűrődik a lakások mindennapjainak zaja, és természetesen az éttermek és falatozók illata és olykor olykor élőzenei hangulata.

Ebben a bejegyzésben szintén egy levesbárt fogunk bemutatni, melybe a jó időben volt alkalmunk ellátogatni. Kipattantak az első rügyek, és ennek okán nem is volt más dolgunk péntek délután az órák után, minthogy együnk egy jó levest és valami szendvicset. A Soup Culture tökéletes hely, ha gyorsan, valami egészségeset, hazait, és frisset szeretnétek enni, megfizethető áron.

levesbar.png

grillezett_melegszendvics.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy leves ára 550ft, és ha mellé kértek egy szendvicset, akkor az ára 1290ft, noha túl haladtuk az 1000ft-os bűvös határt, abban biztosak lehetünk, hogy a 3dl leves (gazdagon) és a mellé kapható szendvics igencsak fedezi estig az energiabevitelünket. A friss alapanyagok, a barátságos környezet, a fiatalos hangulat pedig csak ráadás. 

Rengeteg leves, szendvics vár rátok, ha ellátogattok a Soup Culture-be, most pedig, hogy a nap is előjött a felhők mögül, így még sétálva is élvezhetitek a levesbár nyújtotta finomságok friss és egészséges zamatát.

12717953_791185371014865_5017499944675299465_n.jpg

Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/soupcult/timeline

 

 

Szólj hozzá

budapest leves hungary vacsora belváros ebéd szendvics sarok vacsi culture lunch dinner soup sandwitch levesező október 6. utca soupculture