2016. feb 22.

WestSide story, avagy egy leves a nyugatiból

írta: UniStreetFood
WestSide story, avagy egy leves a nyugatiból

Mindenki szereti a levest, aki pedig nem, az is megszereti. Levesimádóként nehéz pártatlannak lenni, de megpróbáljuk. Az hétvégén annyira jó idő volt, hogy mindenképpen szabadban akartam ebédelni, így egy nem midnennapi helyet kerestem fel. Aki járt már a Nyugati Pályaudvar területén illetve közelében, az biztosan találkozott már a Bite Bakery Café-val ahol szebbnél szebb és jobbnál jobb péksütiket vásárolhatunk, ám ezeket a sütiket az átlagostól eltérően teljesen új szemszögből alkotják meg. Nos, a Bite Food truck szintén a Nyugati mellett található, csak ez a Váci út felöli oldalon a Ferdinánd híd közelében helyezkedik el.

bite_food_truck_westend02.jpg

A Food Truck-ot a minimál stílus alkotta, mely teljesen felfedezhető a fekete, fehér színek ötvözetében. Rengeteg étellel jól lakathatjátok magatokat, a BBQ szendvicsektől kezdődően egy jó egytálételig, egészen a levesekig.


Az én választásom egy palóclevesre esett, mert hiányzott édesanyám főztje, és valami házimg_20160220_142437.jpgias ízre vágytam. A kívánságom valóra vált és túlon túl úgy éreztem, megérte a fél óra utazás azt, hogy 3dl vidéket érezhessek a betonrengeteg kellős közepén. A pár száz forintos ár ne riasszon el senkit, hiszen olyan ízélményben lesz része annak aki megkóstolja, hogy mind a 10 ujját megnyalja utána. A truck mellett könynedén elfogyasztható az étel, de kérhetitek elvitelre is, ez rajtatok áll. Mindenesetre örülök, hogy jön a tavasz, és visszatérhetek a jó öreg levesezésekhez, melyeknek csupán a -10 fok vethet véget.

 

 

 

 

 

2016.02.22 

Szólj hozzá

leves food bite palócleves streetfood utcaikaja