2016. már 13.

Adrinál jártunk...

írta: UniStreetFood
Adrinál jártunk...

Nem kétség...megérte fél órát állnunk a sorban :)

Olyan régen ettünk gyrost az utóbbi időben, hogy gondoltunk egyet és megpróbáltuk megkeresni a Adri híres Gyros büféjét. Kispesten a Lehel utca és az Üllői út kereszteződésében található a büfé, mely egész évben 0-24 órában nyitva áll. A kedves és fiatalos kiszolgálás és a nagy adagok teljesen elfelejtették velünk, hogy közel 30 percet sorban kellett állnunk azért, hogy megkóstolhassuk a híres "adri gyros"-t. img_20160312_130424.jpg

received_536809029831125.jpeg620 ft-ért kaptam egy szép nagy pitát, melyet úgy megtöltöttek hússal és friss zöldségekkel, hogy majdnem kicsordult a pitából. A fő apropója a húsnak talán az, hogy valamilgyros_tal.jpgyen titkos fűszerrel van megspékelve, melyre nem jöttünk rá igazán. Talán valamilyen keleti fűszerrel teszik a húst még egyedibbé. A Gyrosbüfében természetesen nem csak gyrost leeht vásárolni és fogyasztani, hanem rendkívül sok fajta hot-dog, hamburgerfajtából is választhattok és mindezeket igen pénztárcabarát áron, hiszen 1200 ft alatt biztosan megússzátok az ebédet, vagy vacsorát.

Mi a határ úti metróállomástól (M3) közelítettük meg a helyet az 50-es villamossal, mellyel mindösszesen 2 megállót jöttünk, tehát a megközelítés is egyszerű, és nem tart sokáig. Állíthatjuk, hogy talán az eddigi legjobb gyrosunkat ettük meg életünkben. És biztosan vissza is fogunk még menni. Ti is próbáljátok ki!

 

 Facebook: https://www.facebook.com/pages/Adri-Gyros/208967912459575?fref=ts

Weboldal: http://www.adrigyros.hu

Szólj hozzá

gyros food friss tasty büfé fresh kispest fastfood adri üllői út streetfood lehel utca